Ben jij opzoek naar een luchtig en verslavend spel? Dan is Zombie Horde op de Xbox 360 zeker iets voor jou! Met dit spel is het de bedoeling dat je de zombies weerstaat en de overlevende naar binnen laat. Dit soort games zijn vroeger al meerdere malen bedacht, maar nu is er eindelijk een 3D versie beschikbaar. Het zijn korte rondes, waardoor je het ideaal tussendoor kunt spelen en er niet urenlang achter hoeft te zitten. Zombie Horde is tevens te spelen via het Xbox Live platform, waardoor je in teamverband de zombies kunt tegenhouden. Het gaat om een FPS (First Person Shooter) en het is de bedoeling om het zoveel mogelijk rondes vol te houden.

Kan jij de spanning van de grote hoeveelheid zombies weerstaan?

Zombie Horde is een Indie game

Dit spel is een Indie game, waardoor het nog redelijk onbekend is. Een Indie game is een spel dat niet wordt ondersteund door grote uitgeverijen en wordt vaak gemaakt door één persoon of een klein zelfstandig team. Toch is het spel ontzettend populair onder de jongeren spelers en levert het uren speelplezier op. De gameplay van Zombie Horde op de Xbox 360 lijkt veel op Call of Duty: Black Ops ' Zombies mode', maar speelt zich veelal overdag af en heeft een simpelere gameplay. Daardoor is het eenvoudiger voor medespelers en kan je dit spel spelen met je gedachten op nul. Geïnteresseerd? Bekijk dan de beelden van de onderstaande video!

Heb jij binnenkort weer een live code nodig? Kijk dan op Xbox Live kopen of er nog een voordelige aanbieding lopende is!