We hebben voor jou een aantal van de grappigste momenten uit Battlefield 4 verzameld. Op ons YouTube kanaal hebben we op het huidige moment 17 video's van o.a. gameplay uit Call of DutyGTA 5 en Battlefield 4. Heb jij nog een leuke/verrassende/grappige video die wij wellicht zouden kunnen plaatsen? Stuur deze dan op naar de redactie en misschien staat jouw video binnenkort wel op onze website! Vrijwel alle video's zijn gemaakt op het online game platform Xbox Live, maar om hierop te kunnen spelen heb je natuurlijk wel een Xbox Live code nodig!

Een Xbox Live abonnement kopen? Misschien overtuigen de onderstaande beelden!

Grappige momenten van een speler uit Battlefield 4

Op het begin van de video wordt een helikopter omgeduwd door een opstijgende medespeler. Hierdoor ontstaat een onherstelbare situatie en stort de helikopter neer. Even later komt deze speler een tegenstander op een quad tegen en gooit een C4 bom op zijn voertuig. Wanneer deze tot ontploffing komt weet de speler ineens niet wat hem is overkomen. Ook hebben deze spelers ontzettend veel lol met een jetski die steeds over één van de spelers wordt heen gegooid. Op deze manier raakt zijn medespeler continu bewusteloos en kan hij niet verder spelen.

Heb jij nog geen Xbox Live abonnement of moet je er binnenkort weer één kopen? Bestel uw Xbox Live abonnement dan goedkoop via onze website! - www.xbox-live-kopen.nl.