Na de serie van top 5 Battlefield 4 beelden die we onlangs hebben gepubliceerd, hebben we nu ook een top 10 video van geweldige Battlefield 4 acties gevonden. De nummer 10 in deze video markeert zijn tegenstander met een laser, waarop deze wordt neergehaald met raketten. De speler moest hiervoor ongelofelijk snel reageren, maar heeft dit uiteindelijk succesvol laten verlopen. De nummer 9 weet twee van zijn tegenstanders uit te schakelen met zijn sniper. Bij de nummer 8 is het niet helemaal duidelijk wat hij eigenlijk doet en de nummer 7 weet zijn tegenstander te raken, zonder in te zoomen. De nummer 6 loopt in een gebouw en schakelt hierbij ongeveer 6 tegenspelers uit. Een geweldige killingspree en zeker de moeite waard om even te bekijken.

Top 10 Battlefield 4

De top 10 Battlefield 4 plays van Pixel Planet

Top 5 Battlefield 4 acties

De laatste 5 Battlefield 4 acties van deze video zijn eigenlijk het mooist. De nummer 5 weet met zijn sniper geweer van grote afstand de bestuurder van een helikopter te raken. De nummer 4 weet met een sniper geweer tegenstanders te raken die nauwelijks zichtbaar zijn en de nummer 3 haalt een helikopter neer met een normaal geweer. Ook de nummer 2 weet zijn tegenstander uit een helikopter te schieten en weet even later nog iemand van een quad af te schieten (heerlijk om naar te kijken).

Actie van het jaar!

De nummer 1 besluit om zijn tegenstanders van de zijkant te benaderen en loopt om, zodat het voor de tegenstander een verassing is. Hierdoor schakelt hij ontzettend veel tegenstanders uit en gaan ze sowieso de ronde winnen. Deze actie moet je zeker bekijken en begint op 02:35.