Onlangs hebben we de beste acties uit week 12 gepubliceerd en deze week zijn er natuurlijk weer een aantal mooie stunts uitgehaald! De video begint zoals gebruikelijk met de nummer 1 van vorige week die het klaar speelden om met zijn sniper iemand van grote afstand uit zijn helikopter te schieten, terwijl hij door de lucht vloog. Ongelofelijk hoe hij zo'n accuraat schot succesvol heeft geraakt vanuit deze situatie!

De nummer 5 van week 13 is een speler die door de gangen van een gebouw rent met zijn machine geweer en daarbij meer dan 10 tegenstanders neerschiet. Daarmee zorgt hij ervoor dat zijn team een heel stuk van het gebouw weet te veroveren. Even later wordt hij dan toch neergehaald door één van zijn tegenstanders, maar het was een behoorlijke actie. De nummer 4 is een bestuurder van een tank die ontzettend veel van zijn tegenspelers uitschakelt. Even later schakelt de bestuurder nog een tank uit en 2 tegenspelers, waarna zijn voertuig wordt opgeblazen.

Xbox Battlefield 4 gameplay

Beelden van Battlefield 4 Gameplay op de Xbox

De laatste 3 Battlefield 4 acties van deze week!

De nummer 3 van deze week is een speler met een sniper die van grote afstand zijn tegenstanders uitschakelt. Van meer dan 1000 mile weet hij zijn tegenstanders te raken, waardoor hij door al zijn tegenstanders gevreesd wordt. Zonder dat andere hem opmerken weet hij ze uit te schakelen. De nummer 2 is een ontzettend vaardige spelers die met zijn raketwerper zijn eigen buggy de lucht inschiet. Vervolgens weet hij met zijn tweede schot een helikopter uit de lucht te halen en schiet hij zijn tegenstander later neer met een geweer. Deze speler is nog niet klaar, want hij weet enkele seconden later nog een voertuig uit te schakelen met zijn raketwerper.

Topper van deze week!

De nummer 1 van deze week is een bestuurder van een helikopter die de raketten van een straaljager weet te ontwijken met lichtkogels. Vervolgens springt hij snel naar een andere positie binnen de helikopter en haalt hij de straaljager neer met zijn raketwerper. Even later schiet hij zijn medespeler te hulp, omdat deze aangevallen wordt door een helikopter van de tegenstander. Hij vliegt er direct op af en schiet de tegenstander neer, terwijl hij met zijn parachute netjes op de grond land. Even later pakt hij weer een helikopter en schiet hij een groot aantal grondtroepen neer op de basis van de tegenstander (waanzinnig!).