Onlangs hebben we de Top 5 Battlefield 4 beelden van week 10 gepubliceerd, maar ook in week 11 zijn er weer een aantal verrassende Battlefield 4 stunts te zien! De nummer 5 van deze week weet met één sniper schot ongeveer 4 tegenstanders uit te schakelen. Je bent natuurlijk benieuwd hoe hij dit heeft gedaan, maar de beelden spreken voor zich! De nummer 4 van week 11 weet echt ontzettend veel tegenstanders uit te schakelen. Het aantal grondtroepen dat hij weet neer te schieten met zijn tank is eigenlijk niet bij te houden, want het gaat werkelijk om een massa slachting. Ontzettend vet om te zien en geeft zeker inspiratie om direct de joystick te pakken en te beginnen met gamen!

Battlefield 4 is gewoon één van de vetste spellen ooit!

Bekijk de 3 beste Battlefield 4 acties van week 11

De nummer 3 van deze week is ook een bestuurder van een tank, maar haalt een wel heel erg speciale stunt uit. Dit lukt hem waarschijnlijk maar één keer in zijn leven, maar heeft de stunt wel succesvol afgerond. Hij neemt een lange aanloop met zijn tank, waarop hij een jump maakt vanaf de punt van een heuvel. Vervolgens weet hij door de jump een straaljager uit de lucht te halen. De nummer 2 van deze week haalt ontzettend veel tegenstanders neer met zijn geweer. Met een paar kogels weet hij binnen 2 seconden 10 tegenstanders neer te schieten.

Heel speciaal

De nummer 1 van deze week zit in een straaljager en wordt achterna gezeten door een tegenstander (ook in een straaljager). De nummer 1 springt uit zijn vliegtuig en pakt zijn sniper, waarop hij zijn tegenstander uit de straaljager schiet. Het is bijna onmogelijk om uit deze positie een gericht schot te plaatsen, maar het is hem uiteindelijk toch gelukt. Wat een prestatie!