Eerder hebben we de vetste beelden uit week 3 gepubliceerd en dit waren weer stunts van hoogwaardige kwaliteit. De Top 5 Battlefield 4 plays van week 4 begint ook weer met de beste stunt uit week 3 en dit is er eentje waar je geen genoeg van krijgt! Een straaljager piloot die zijn tegenstander ondersteboven nadert, waarna hij uit zijn voertuig springt en zijn tegenstander uitschakelt met een raketwerper. Even later keert hij weer terug in zijn straaljager en vliegt hij verder alsof er niets gebeurd is. Ongelofelijk toch?

De nummer 5 van deze week heeft één van de beste stunts uit het hele filmpje. Hij rijdt zijn quad een schans op, waarop hij zijn voertuig tegen een langs vliegende helikopter aan stuurt en laat ontploffen. De nummer 4 heeft een lekkere killingspree, maar verder niet veel speciaals en zou eigenlijk nummer 5 moeten zijn in deze video. De nummer 3 heeft wel weer een geweldige actie en is er eentje die je zeker even moet bekijken. Hij lanceert zichzelf, waarna hij een straaljager neerhaalt met zijn raketwerper en even later zachtjes land in een boot. De nummer 2 wordt achtervolgt in zijn helikopter door een straaljager. Hij springt er vervolgens snel uit en schiet zijn tegenstander binnen een halve seconde neer, waarna hij terugkeert in zijn toestel.

Battlefield 4 gameplay

Top 5 Battlefield 4 acties van Week 4

 

Nummer 1 van deze week is geweldig!

De nummer 1 van week 4 laat zijn raket rondjes vliegen in de aanvlieg route van een straaljager, waardoor zijn tegenstander hem niet meer kan ontwijken. Een geweldige stunt die je zelf maar eens moet proberen! Deze beelden zijn gemaakt op het online Xbox Live platform wat het natuurlijk lastiger maakt om dit soort stunts tot een succesvol eind te brengen. Wil jij ook multiplayer spelen op de Xbox? Schaf dan een Live abonnement aan via onze website en speel niet langer tegen bots.

"De echte game beleving.. vind je online!"