Onlangs hebben we de top 5 Battlefield 4 beelden uit week 2 voorbij laten komen, maar ook in week 3 zijn er weer heel wat vette acties te zien! Zo weet de nummer 5 van week 3 een helikopter met een C4 bom uit te schakelen. Hiervoor moest hij rekening houden met de beweging van de helikopter en zijn tegenstander, maar dit heeft hij perfect uitgevoerd zoals in de beelden is terug te zien. Daarna is het nog één keer te zien in slow motion aangezien het nogal snel gaat. Ook de nummer 4 heeft een geweldige prestatie geleverd. Zo laat hij een C4 bom afgaan door erop te schieten wanneer de deur opengaat, schakelt hij vervolgens een tweede tegenstander uit en weet hij later nog 2 spelers en een helikopter neer te halen. Ongelofelijk toch?

Hoog niveau in Week 3! Bekijk de beelden zelf eens.

Top 3 van week 3 is ongekend goed!

De nummer 3 van deze week weet een boot uit te schakelen vanuit de helikopter en vervolgens wat grond troepen. Vervolgens is deze ervaren bestuurder nog lang niet klaar, want hij weet binnen 3 tellen een tegenstander in een helikopter uit te schakelen met een raketwerper en nog twee andere van een gebouw te koppen met de neus van zijn helikopter (doe hem dat maar is na). De nummer 2 is een bestuurder van een quad met een bazooka. Hij is een beetje aan het spelen op het dak tot hij de helikopter ziet aankomen. Hij maakt een jump van het dak, waarna hij de helikopter vol raakt. In de slow motion beelden is vervolgens goed te zien hoe hij dit succesvol uitvoerde.

Perfecte uitvoering!

De nummer 1 verdient eigenlijk een nobel prijs voor zijn stunt. Hij vliegt in een straaljager en heeft deze stunt duidelijk vaak geoefend, want anders is dit vrijwel onmogelijk. Hij nadert zijn tegenstander ondersteboven en springt op het juiste moment uit zijn straaljager met een raketwerper. Hij weet het vliegtuig te raken, waarna hij weer terugkomt in zijn straaljager.

"Als ik deze speler was zou ik na deze actie het spel deïnstalleren, want mijn leven zou compleet zijn."