Eerder hebben we de Top 5 Battlefield 4 beelden van week 1 gepubliceerd en nu komen we met de beelden van week 2. Deze week zijn er weer een aantal geweldige plays te zien. Zo begint de top 5 met een speler die een helikopter van grote afstand neerhaalt met zijn raketwerper. Een geweldig schot die men maar zelden maakt! De nummer 4 springt vanaf een hoog gebouw naar beneden en weet daarbij een helikopter te bemachtigen. Een geweldige overname van een voertuig, waarna hij gewoon weer verder gaat.

"De acties van deze week zijn vele malen beter dan die in week!"

Laatste 3 zijn echt geweldig!

De nummer 3 is ook gewoon geweldig om te zien! Een speler die zijn tegenstander een headshot geeft, waarna hij de deur van de lift bewapend met een bom en zijn tegenstander uitschakelt. Direct daarna komen er twee tegenstanders achter elkaar de hoek om en worden ze neergeschoten met dezelfde kogel. Fantastisch om te zien! Bij de nummer 2 wordt er een boot gebruikt die allereerst een tank weet uit te schakelen, waarna hij een helikopter uit de lucht haalt.

De nummer 1 heeft zoals gewoonlijk de coolste opname gemaakt en opgestuurd naar de redactie. Hij vliegt met zijn helikopter over het slagveld en schakelt hierbij eerst wat grond troepen uit. Vervolgens komt hij een andere speler in een helikopter tegen die flare granades uitwerpt om de hitte zoekende raketten te ontwijken. De helikopter bestuurder van deze opname springt direct uit zijn voertuig en haalt zijn tegenstander neer met de handmatige raketwerper en schiet in één keer raak! Bekijk deze beelden en probeer het zelf eens online! Hiervoor heb je natuurlijk wel een Xbox Live abonnement nodig die u via onze website kunt aanschaffen!