De spelers in Battlefield 4 zijn niet altijd even serieus en dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Het gaat uiteindelijk gewoon om het plezier dat je samen kan hebben via het online platform van Xbox. Wanneer je Battlefield 4 via Xbox Live speelt met je beste vrienden zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan elkaar zien neerstorten of samen geweldige stunts uit voeren die je in het echt natuurlijk nooit zou kunnen. Daarnaast is het veel leuker om samen stunts uit te halen, want op deze manier deel je de ervaring en kan je deze later nog bespreken.

Door de eindeloze mogelijkheden van deze game zijn de beste stunts mogelijk!

Komische stunts van Battlefield 4 spelers

De jongens in de onderstaande video hebben samen veel plezier en halen met verschillende voertuigen stunts uit. Zo vliegt één van de jongens laag over de grond me een straaljager, terwijl een ander deze in de gaten houdt met zijn geweer. Daarbij rijden ze samen hard van een berg af en schieten ze met een buggy een raket af, waardoor het karretje over de kop vliegt. Benieuwd naar de beelden? Bekijk dan de onderstaande video en oordeel zelf!

Binnenkort weer een abonnement afsluiten? Bekijk dan de producten en koop een goedkoop Xbox live abonnement via onze website!