Is jouw inspiratie op? Via het internet is natuurlijk nog van alles te beleven! Zo heeft een groep jongeren onlangs bedacht om met een auto uit het vliegtuig te springen en bovenop het volgende vliegtuig te landen. Dit is natuurlijk een aantal keer fout gegaan, maar in het onderstaande filmpje is het succesverhaal nog een goed te bekijken. Vervolgens proberen ze het zelfde kunstje met passagiers, waarbij ruim 90% naast het vliegtuig terecht komt. Geweldig om te zien en natuurlijk leuk om met ze alle te doen.

Online is de gameplay altijd anders en zijn de mogelijkheden eindeloos, doordat je kunt samenwerken. Heb jij GTA 5 al eens online gespeeld? Met een Xbox live abonnement is dit mogelijk en kun je onbeperkt gebruik maken van het online platform. Wij raden dit aan iedereen aan, omdat het de spel beleving vele male leuker maakt. Bekijk de onderstaande video en doe weer nieuwe inspiratie op voor één van jouw volgende stunts.

 

Heb jij onlangs nog een nieuwe stunt opgenomen? Mail deze dan naar de redactie en misschien dat we deze dan toevoegen aan onze website.