Het komt regelmatig voor dat je een game gewoon niet meer kunt spelen, omdat je de missies al 100 keer hebt gespeeld en je de bewegingen van de computer ondertussen uit je hoofd kent. Op het online Xbox platform is dit bijna ondenkbaar, omdat de bewegingen van echte tegenstanders onvoorspelbaar zijn en de gameplay elke keer anders is.

Heb jij jouw favoriete games wel eens via het Xbox Live platform gespeeld? Koop nu een Xbox Live abonnement via onze website en profiteer van hoge kortingen. Zo is het al voor slechts € 39,99 mogelijk om een jaar abonnement te kopen. Zo kun je een jaar lang zorgeloos gamen voor een vaste prijs.

De goedkoopste Xbox Live abonnementen vind je op onze website!

Heeft u onlangs een Xbox aangeschaft en wilt u online spelen? Dan heeft u een Xbox Live code nodig, omdat u anders geen geldig account heeft om online multiplayer te spelen. U kunt dan alleen gebruik maken van de offline modus, waarbij u tegen de computer speelt. Dit begint vaak snel te vervelen, omdat de bewegingen van computers voorspelbaar en onveranderd blijven. Online is de gameplay altijd anders en blijven missies uitdagend. Hiervoor moet je natuurlijk wel een live abonnement kopen en dat kan via onze website!

Het goedkoopste jaar abonnement koopt u via Xbox-live-kopen.nl!

Opnieuw hebben we een aantal geweldige beelden uit Battlefield 4 gevonden. Deze willen we natuurlijk graag met je delen, want deze spelers zorgen zeker voor inspiratie. De nummer 10 is een speler met een sniper die een behoorlijke killingspree maakt op het station. Met één van zijn schoten weet hij zelfs twee mensen tegelijk te raken. Ook de nummer 7 is erg imponerend met zijn shotgun en weet 7 man binnen 20 seconden uit te schakelen met perfecte schoten. Zijn tegenstanders zullen hem de ronde erop zeker vrezen! De nummer 6 is omgelopen om zijn tegenstanders van achteren aan te vallen. Hij slaagt hierin en weet daarmee drie van zijn tegenstanders uit te schakelen, waarna de ronde is afgelopen.

Inspiratievolle beelden van spelers uit Battlefield 4 op het Xbox Live platform

Ben jij opzoek naar een luchtig en verslavend spel? Dan is Zombie Horde op de Xbox 360 zeker iets voor jou! Met dit spel is het de bedoeling dat je de zombies weerstaat en de overlevende naar binnen laat. Dit soort games zijn vroeger al meerdere malen bedacht, maar nu is er eindelijk een 3D versie beschikbaar. Het zijn korte rondes, waardoor je het ideaal tussendoor kunt spelen en er niet urenlang achter hoeft te zitten. Zombie Horde is tevens te spelen via het Xbox Live platform, waardoor je in teamverband de zombies kunt tegenhouden. Het gaat om een FPS (First Person Shooter) en het is de bedoeling om het zoveel mogelijk rondes vol te houden.

Kan jij de spanning van de grote hoeveelheid zombies weerstaan?

Ben jij benieuwd welke vette games zich in 2014 zullen presenteren? Kijk dan alvast de onderstaande video, want hierin worden een zestal vette games gepresenteerd die in 2014 zullen uitkomen. De grafische beelden zijn ongeëvenaard en de gameplay is waanzinnig! Games als Ailien Isolation, Destiny en Titanfall zullen gamers over de hele wereld doen verbazen. Verbluffende animaties en indrukwekkende story lines zullen de echte gamers fascineren.

Top games uit 2014:

  • Ailien Isolation
  • Destiny
  • Titanfall
  • Trials Fusion
  • Dying light
  • Dragon Age - inquisition

Benieuwd naar de beste games uit 2014?